Първоначално публикувано от MrX
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Започна се....... и се свърши!
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеАма ти като отвориш от маркуча, ще изтече всичката течност - и от двигателя, и от радиатора.
Първата фаза приключи, двигателя днес успешно се измазули от коша без никакви затруднения.
И всички снимки за момента:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=322940
Comment
-
Мтекааааам, вече и дисекцията е факт, но подробностите май не са много приятни. Основни лагери всички, като два бяха напълно превъртели и лошото( не знам колко) е че са изяли леглата, а не вала. Биелните за здрави всички, там ядове не е имало. Маслото беше по-скоро грес, а за да достигна до източването му успях да прецакам пробката, така беше запекла, че не ми се мисли от кога не е отвивана. Та сега имам едно въпросТче, е ли възможно да се престържат леглата на лагерите на блока или да се замислям за нов блок?!? Ето и малко нагледност:
Comment
-
Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
голям си ей, ша знайш
и като сега констатира за пробката, тва значи ли че не си и сменил маслото изобщо откак я купи ??
ейй....'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение...Та сега имам едно въпросТче, е ли възможно да се престържат леглата на лагерите на блока или да се замислям за нов блок?!?
Comment
-
Мтекаааа, днес окончателно съблякох двигателя. Оказа се, че петите на основните лагери са го отнесли и блока ми е здрваФФ, но ще се пусне една бор-щанга, намерих нови пети от Ники и блок и вал са вече при мастера за шлайф. Сега мога най-спокойно да се отдам на почивка, докат стане блока де. И едно въпросТче, има ли модификации на 2.4 140 коня без балансиращ вал?!? В е-лърна го дават да има, ма моя няма и охлаждането на маслото не е с радиатор , а водно.
И кочината, която сътворих за последните дни
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеКаква е идеята на цялото упражнение, че нещо изпуснах?
Добре че си намерил частите за двигатела.sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеПрофилактика.
Добре че си намерил частите за двигатела.
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеКаква е идеята на цялото упражнение, че нещо изпуснах?
Comment
-
Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщениеДа речем, че когато ти блокира двигателя се прави основен ремонт- упражнението в което съм се вкаралвсе пак има същата кола че и чипосана
весело посрещане на новата 2009 и дано ви донесе повече километри от колкото престои в бокса
Comment
Comment